Kto jest administratorem Twoich danych osobowych

Administratorem Twoich danych osobowych jest Firma Voltana Energy sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu przy ul. Wł. Nehringa 7, 60 – 247 i Rehmed sp. z o.o. , sp. k. z siedzibą w Słupcy przy ul. Poznańskiej 41, 62-400 adres e-mail: rekrutacja@voltana.pl

W jakim celu będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe

Twoje dane osobowe przetwarzamy wyłącznie w celu przeprowadzenia rekrutacji wskazanej w ofercie pracy oraz do celów przyszłych rekrutacji, jeśli wyraziłeś stosowną zgodę w treści swojej aplikacji.

Na jakiej podstawie przetwarzamy Twoje dane osobowe

Twoje dane osobowe wskazane w Kodeksie pracy przetwarzamy w oparciu o przepisy prawa i ich podanie jest konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji.

Komu możemy udostępniać Twoje dane osobowe

Twoje dane osobowe możemy przekazać dostawcom usług publikacji ogłoszeń o pracę, dostawcom systemów do zarządzania rekrutacjami, dostawcom usług IT takich jak hosting oraz dostawcom systemów informatycznych.

Wszyscy nasi dostawcy mają siedziby w Polsce.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe

Dane osobowe przechowujemy przez okres prowadzenia rekrutacji.

W sytuacji gdy udzieliłeś zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych do celów przyszłych procesów rekrutacyjnych, Twoje dane będziemy przechowywać przez czas, na który została udzielona zgoda lub do czasu odwołania przez Ciebie zgody.

Jakie prawa Ci przysługują

Masz prawo dostępu do swoich danych, w tym uzyskania ich kopii, sprostowania danych, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia podanych danych (na których przetwarzanie wyraziłeś zgodę) do innego administratora danych.

Dodatkowe informacje

Masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

W razie pytań możesz skontaktować się z rekrutacja@voltana.pl

Share and Enjoy !

0Shares
0 0